и при мен прави същото,на елкон ми казаха че всичко работи перфектно,мисля че има подобрение като сипя по силен бензин ,но не е само от това
Известие
Collapse
No announcement yet.
Забива муцуната като е студена 156 2.0 TS
Collapse
X
-
Аве колеги , завършил съм ДВГ , сумати коли са минали през ръцете ми , и сега съм с дизел... Та незнам кола която студена да работи ,както трябва. Всеки двигател си има работна температура и преди да флезне в нея .... няма как да работи нормално. Относно това ,че ЕКУ то пази двг то съм напълно съгласен. Има по-големи умници и мозъци в този форум , ако греша нека ме поправят.Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Comment
-
Екуто го пази от дураци, но колкото и да е студен, съотношението гориво-въздух е такова, че мотора може да се форсира нормално и да тръгне веднага... Филми с кихане и давене - няма!
Друг е въпроса - колко е полезно да се форсира студен мотор !?!
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_MИма една наука , която се казва термодинамика , и тя гласи , че охлаждането не е желателен процес. Когато колата е студена , всичките и течности са с по-голяма вискозитет , другото е че метала има свойството да се разширява и свива. Тоест двг то е проектирано да работи топло , а не студено . Ако беше така означаваше , че колите трябва да се карат максмилно студени. За да работи един двигател нормално трябва да е топъл.
Но съгласете се - никъде в мануала не пише: "Стартирайте двигателя, изчакайте да достигне 90 градуса и тогава потегляйте!"
Comment
-
Първоначално публикувано от oemКак така сте напълно съгласни след като незнаеш как е програмирано?
Все едно утре някой да каже, че сестра ти е курва и с това всички да сме съгласи. Как ти се струва?
Ами не е така. Даже ще кажа, че на студено колата трябва да върви повече от колкото при работна температура 90гр.
А до това, че няма кола която на студено да работи добре това е "незнам как да го нарека" изкаване. Да, може да е по-шумен мотора тогава, но не и да кашля, киха и там каквито и други определения има това явление.
Някой преди се беше изцепил във форума, че това е нормално, че пази двигателя и за това работи с намалена мощност и подобни. И най-лошото е че който не разбира го повярва. Аз също в началото почти го бях повярвал, но след като имах подобни на вашите драми и не изчетох и не изпробвах какво ли не се оказа, че този мотор има много слаби и дребни болежки, които се отстраняват лесно. Стига човек да знае как.
И не се заблуждавайте, че един като сменил дебитомер и се е оправило, че и при вас е от това. Този порблем може да бъде породен от много неща. Нищо, че симптомите са едни и същи. Кихане, кашляне, пукане в смукателния колектор и подобни са все проблеми по мотора и не само от електрическата част.АЛФА 156 1.6 ТС
Comment
-
мале
Първоначално публикувано от S_G_MИма една наука , която се казва термодинамика , и тя гласи , че охлаждането не е желателен процес. Когато колата е студена , всичките и течности са с по-голяма вискозитет , другото е че метала има свойството да се разширява и свива. Тоест двг то е проектирано да работи топло , а не студено . Ако беше така означаваше , че колите трябва да се карат максмилно студени. За да работи един двигател нормално трябва да е топъл.
Comment
-
Първоначално публикувано от miro__s Покажи съобщениеДобре, а какви може да са др. проблеми.Та дасе търсят.
Comment
-
Първоначално публикувано от vanboxer Покажи съобщениеи при мен прави същото,на елкон ми казаха че всичко работи перфектно,мисля че има подобрение като сипя по силен бензин ,но не е само от това
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеДо колкото разбрах от други теми диагностиката не хваща дебитомера. Ако греша да ме поправи някойsigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеДо колкото разбрах от други теми диагностиката не хваща дебитомера. Ако греша да ме поправи някой
Comment
-
ся да не отварям нова тема и аз да си кажа!значе аз от 3 години моята несъм я оправил винаги си има едно глъхнене и леко чудене в един работен диапазон от 1700-2500 оборота,когато е студена!а на всичкото отгоре тва клатене и глъхнене го имам във същия диапазон когато е и загряла!сменил съм свещи,кабели,дебитомер,сонда,датчик на термостата е не се е оправило просто има свикване!на диагностика на място и в движение няма нищо което да се захвана за него!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеСваляш си дросела, почистваш го, отиваш да ти го адаптират ... и няма клатене, няма глъхнене ...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеся да не отварям нова тема и аз да си кажа!значе аз от 3 години моята несъм я оправил винаги си има едно глъхнене и леко чудене в един работен диапазон от 1700-2500 оборота,когато е студена!а на всичкото отгоре тва клатене и глъхнене го имам във същия диапазон когато е и загряла!сменил съм свещи,кабели,дебитомер,сонда,датчик на термостата е не се е оправило просто има свикване!на диагностика на място и в движение няма нищо което да се захвана за него!
Comment
-
Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщениеДа, сега намерих доста изписани теми по тоя въпрос...еми ще се лекуваме като има парички,че в момента е зле положението.
Понеже съм в Ямбол не знам до кога,има ли колеги от Ямбол да ми препоръчат сервиз където поне малко да разбират,че аман от некадърници.AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
Comment